søndag den 26. maj 2013

Rabarbertærte på vej

Gode venner meldte deres ankomst 
og da de elsker god kage 
ja, så måtte det handles 

Rabarbertærten med marcipan og smuldredej blev sat i gang 



Rabarber i et smurt fad, ovenpå revet marcipan ad libitum.



Mandler, mel, bagepulver, salt, sukker og æg til smuldre-dej.



Smuldredejen klappet ovenpå rabarber/marcipan,
 små striber af smeltet smør eller Becel 
og så i ovnen i en halv times tid ved 200 gr .

Den skal være mørk men ikke brændt ;0)


Serveres med flødeskum eller vanilleis 😋

8 kommentarer:

  1. Jeg svømmer helt væk i savl og slubren. Hold op hvor ser og lyder
    det lækkert:))

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Stine - de tog mere end en gang ;0)

      Slet
  2. Umm, jeg forstår godt at der blev taget et par gange :))

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, så er det værd at lave noget :)

      Slet
  3. Nam-nam, din opskrift må prøves også her! Vores rabarbercrumble var også med marcipan :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Marcipan er godt - uhm - sig til hvis i har lyst til t lave den - så sætter jeg mål på ;0)

      Slet

Skriv en lille hilsen, kommentar eller hvad du føler for. Jeg elsker af få en lille besked.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...